online-uitvaartzorg-image

‘Wij nemen afscheid van de pen, regel nu ook uw uitvaart online’

De dood is onvermijdelijk, maar stelt u het liefst zo lang mogelijk uit. Toch is het belangrijk om bepaalde wensen vast te leggen voor nabestaanden. Het is prettig om te weten dat nabestaanden op een mooie en prettige wijze afscheid van u kunnen nemen en dat u daar zelf invloed op kunt uitoefenen. Alleen het afsluiten van een uitvaartverzekering is niet voldoende. Online Uitvaartzorg helpt u bij het vastleggen van deze wensen. Door het aanmaken van een account en het doorlopen van diverse stappen, stelt u op eenvoudige wijze uw eigen uitvaart samen.

Waarom u kiest voor Online Uitvaartzorg

Online Uitvaartzorg hecht veel waarde aan transparantie in de uitvaartwereld. Daarom wordt u bij Online Uitvaartzorg in elke stap begeleid, net zoals een uitvaartondernemer dat doet. Uiteraard geheel naar eigen wens en van A tot Z geregeld. Zowel het opbaren van de overledene, de uitvaart zelf en het drukwerk dat daarbij hoort, krijgen voldoende aandacht en u kunt uw wensen op velerlei vlak vastleggen. Online Uitvaartzorg is 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegankelijk, juist ook voor nabestaanden prettig om te weten. Bovendien profileert Online Uitvaartzorg zich als enorm kostenbesparend en u veelal goedkoper uit bent dan bij Nederlands goedkoopste uitvaartondernemingen.

Leg vrijblijvend uw eigen uitvaartwensen vast

Welke kist wilt u, wilt u wel of geen bloemen, hoe ziet de rouwkaart eruit en wie mag er iets zeggen tijdens de dienst? Het zijn allemaal vragen waar u tegenaan loopt het bij regelen van een begrafenis of crematie. Online Uitvaartzorg helpt u graag bij het vastleggen van deze gegevens. Per stap krijgt u inzicht in de kosten en procedures. Zo komen uw nabestaanden achteraf nooit voor verrassingen te staan. Uw wensen kunt u altijd nalezen, wijzigen of aanvullen. U kunt ook anderen laten meelezen door mensen toe te voegen aan uw account.

Regel zelf de uitvaart van uw dierbare met Online Uitvaartzorg

Heeft u recent een dierbare verloren en dient er een uitvaart te worden geregeld? Ook dan kunt u bij Online Uitvaartzorg terecht en krijgt u inzicht in de kosten voor een uitvaart. Zo kunt u elke dierbare in uw omgeving een mooi afscheid geven. Regel daarom zelf een uitvaart online met de hulp van Online Uitvaartzorg.

Neem contact op

Heeft u vragen, begrijpt u een bepaald onderdeel niet of denkt u dat u iets over het hoofd ziet? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Deze is 24 uur per dag bereikbaar en helpt u graag verder bij het vastleggen van de laatste wensen.

Uw gehele uitvaart online vastleggen, eenvoudig & transparant.