Klantervaringen

Online Uitvaartzorg heeft ons enorm geholpen. Wij hadden geen behoefte om kennis te maken met een uitvaartverzorger en wilden graag zelf alles regelen. Door de handvatten, de kennis en de duidelijke omschrijvingen op de website van Online Uitvaartzorg kunnen we vanaf de laatste verzorging tot de uitvaartplechtigheid terugkijken op een uitvaart die meer dan goed is.

Chantal de Wit

Wij hebben alleen de huur van de rouwauto en de laatste verzorging door Online uitvaartzorg laten verzorgen. Makkelijk, praktisch en goed geregeld. De dame die ons heeft geholpen bij het wassen en aankleden van onze vader was zeer deskundig. De rouwauto stond klaar op de afgesproken plaatsen en tijdstippen. Andere zaken hadden wij zelf al geregeld, maar als we beter hadden opgelet, dan hadden we zeker gebruik gemaakt van alle diensten die aangeboden worden bij Online Uitvaartzorg.

Jacco Winters

Online uitvaartzorg. Een prachtig initiatief. In een wereld waarin we graag zaken organiseren vanaf onze computer of tablet een aanvulling in de wereld van de uitvaartzorg. Bij het overlijden van onze moeder waren we voornemens om alles zelf te regelen. Bij Online Uitvaartzorg waren we dus helemaal op onze plek. Op momenten dat we er niet goed uitkwamen, hebben we contact gezocht met de klantenservice, waar we keurig te woord werden gestaan en geholpen werden om verder te kunnen. We hopen niet gauw weer in aanraking te komen met een overlijden, maar als het nodig is, dan zullen we de uitvaart weer door middel van Online Uitvaartzorg regelen.

Rogier van der Ploeg

Ik heb gebruik gemaakt van Online Uitvaartzorg i.v.m. het overlijden van mijn neef. Mijn neef had geen verzekering en maar een klein budget. Een dure uitvaart kunnen wij niet betalen. Door Online Uitvaartzorg heb ik de uitvaart heel goedkoop kunnen houden en heeft het zoals zij zelf op hun website schrijven geen afbreuk gedaan aan de zorg, omdat dat in mijn handen was. De rouwkaart die ik heb kunnen maken is meer dan geweldig.

Liesbeth van Essen

Ik heb mijn laatste wensen vastgelegd op de website van Online Uitvaartzorg. Ik vind het bijzonder praktisch, een website waar ik mijn uitvaartwensen digitaal vast kan leggen. Ik heb mijn dochters een gastaccount gegeven zodat zij, wanneer het nodig is, mijn account kunnen beheren en mijn uitvaart volgens mijn idee kunnen verzorgen.

Kees Terpstra